Härlig helg i Trysil

Datum: 2009-02-16
Helgen i Trysil var verkligen toppen. Vilka backar! Vilken mat! Vilket sällskap! Och vilket väder! Vi kunde inte haft det bättre (möjligtvis liiite närmare till backarna och högfjällscentret). Resan upp i fredags kväll var händelserik med en hel del interna skämt och spratt, självklart med "tjejbussen" i centrum... Vi stötte på några älgar utmed vägen och hade extrema problem att hita stugan. Vaddå tydlig skyltning inne på stugområdet...??? Något som norrmännen tydligen inte tror på.

Maten var toppen och alla hjälptes åt hela helgen. På kvällarna njöt vi av värmen i stugan med trerätters, god dryck, spel och bara softande i soffan. Passar perfekt efter hård dag i backen. Viktoria var superwoman i köket på lördagen, bossade och var med överallt för att se till att Communications middag blev precis som hon tänkt sig. Utmärkt jobbat!

Jag och Louise åkte inte med gänget som gick in för "ju fortare desto bättre". Vi ville njuta av skidåkningen och tog oss så fort och smidigt vi kunde till solsidan av Trysilberget. Där spenderade vi dagen i solen, backen och på afterskin (som vi kombinerade med sen lunch = effektivitet). På väg tillbaka till stugan på eftermiddagen fick vi känna på hur extremt jobbigt det är att gå i utmed längdspår i slalompjäxor... Inget att rekommendera.




Kommentarer
Postat av: V

Oj, bossade jag så mycket. :)

2009-02-18 @ 10:33:58
URL: http://vickansfanclub.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaaaa, det gjorde du verkligen. Du regerade i köket :)

2009-02-22 @ 21:17:05
URL: http://sofiaskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0