Blöt helg, men fin shopping

Datum: 2008-11-16

Besöket på Lisebergs julmarknad blev i år en blöt historia. Det regnade konstant från att vi kom dit till att vi åkte till hotellet. Lite tråkigt, men julstämningen förstördes inte speciellt mycket för det. Överallt spelades det julmusik, luktade jul och smakade jul (vi köpte nämligen brända mandlar som vi gick och tröstade oss med i duggregnet).

Inte så julbetonad men ack så god var maten från Burger King som vi glufsade i oss så fort vi kom in på Liseberg. Det är inte lätt att äta ordentligt när man åker från Karlstad vid 3 på eftermiddagen och vill komma fram till Göteborg så fort som möjligt. Då är snabbmat en räddning. Sen gick resten av "maten" (varm choklad, brända mandlar och marsipan) i julens tecken. Gäller ju att ta seden dit man kommer... Hehe.

Igår blev det i alla fall lite shopping. Och självklart kan jag aldrig komma hem från Göteborg utan att ha köpt något klädesplagg. En snygg blus från H&M i lila. Kommer passa perfekt att ha till både jobb och fest, allt beror på vad den kombineras med.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!

Så fin blus du har köpt!

Jag tänkte bara säga att du har lyckats väldigt bra med din blogg. Kul och spännande att kunna fölga din vardag :).

Vi hörs!

Kram Johanna

2008-11-25 @ 12:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0